cropped-estiverde-logo-icon-page-001-3.jpg
estiverde.ro, noul tău magazin eco-friendly

În ultimii ani, cu toții începem să devenim mai conștienți de impactul pe care omul îl are asupra naturii, a planetei și a tuturor locatarilor, indiferent de specie. Populația e în continuă creștere, sistemul ne încurajează să consumăm cât mai mult și publicitatea ne influențează să cumpărăm și ce nu avem nevoie.

În acest context, poate fi greu să ne desprindem de ce ni se spune că trebuie să avem și să găsim în interiorul nostru răspunsurile la nevoile de zi cu zi.

Atunci când vorbim de consum, schimbarea începe cu fiecare dintre noi.

Numai noi putem înclina balanța spre micii antreprenori, spre afacerile locale și spre o producție sustenabilă.

Suntem două prietene care și-au petrecut ani la rândul timpul liber în analizarea și deslușirea etichetelor produselor de pe piață din dorința de a lua cele mai sustenabile decizii de cumpărare. Am ajuns astfel la concluzia că este nevoie de o atenție deosebită și timp considerabil pentru aceste lucruri, timp pe care mulți dintre noi nu îl avem. Ideea magazinului a venit natural, ca o urmare logică a nevoii de împărtăși cu alte persoane cu valori asemănătoare concluziile la care am ajuns noi.

estiverde.ro este un magazin online apărut din dorința de a selecta și promova doar produsele naturale, fabricate sustenabil, cu grijă pentru mediu și natură. Site-ul nostru promovează atât branduri cunoscute printre iubitorii de natură, precum Georganics, Madara sau Hydrophil, dar și branduri noi, românești, cu cauze sociale precum Ophori.

Dacă ești ca noi, preocupat de ceva vreme de un stil de viață sustenabil, știi că până și brandurile sau micii producători care propun produse naturale ambalează în plastic sau alte materiale dănătoare mediului. De aceea, pentru a reduce timpul de research și pentru a crea un spațiu cu adevărat sustenabil, am creat estiverde.ro, locul în care vei găsi doar produse naturale, fără urmă de plastic.