cropped-estiverde-logo-icon-page-001-3.jpg
O călătorie spre o viață cu mai puțin plastic și mai multă natură – Natracare
Fiecare produs Natracare pe care îl alegi este ca un pas mic spre un stil de viață mai conștient și mai eco-friendly.

În mijlocul haosului modern, există o poveste plină de inspirație și reîntoarcere la natură - povestea Natracare. Acestă poveste minunată ne învață că fiecare pas mic pe care îl facem pentru o viață mai sustenabilă și mai legată de natură, contribuie la a crea o lume mai luminoasă și mai bună.

Călătoria spre autenticitate și sustenabilitate

Natracare nu este doar un brand, ci și un angajament față de autenticitate și natură. Natracare a apărut din dorința de a aduce în prim-plan beneficiile folosirii ingredientelor naturale în fiecare aspect al igienei personale. Această călătorie a dus la o gamă largă de produse care ne încurajează să ne reconectăm cu propria noastră esență și cu frumusețea naturii.

Istoria Natracare începe cu Susie, fondatoarea și proprietara companiei. Ea este o ecologistă convinsă, un pionier care a dezvoltat în 1989 prima marcă de produse pentru perioada menstruală organice și naturale din întreaga lume.

"În anii '80, am aflat despre pericolele poluării cu dioxină și impactul dăunător al plasticului. Am fost uluită să descopăr că produsele noastre pentru perioada menstruală conțineau toți acești compuși, iar nicio opțiune naturală de utilizare și eliminare nu exista. Răspunsul nostru imediat a fost să cercetăm și să dezvoltăm o alternativă care să respecte cu adevărat corpul nostru și planeta noastră."

Susie Hewson - Fondator Natracare

Înțelepciunea naturii în fiecare produs

  1. Eleganța naturii: Produsele Natracare poartă în ele frumusețea materiilor prime naturale. Cu fiecare absorbant, tampon și produs pentru îngrijirea pielii, experimentăm o înțelegere mai profundă a conexiunii dintre om și natură.
  2. Magia sustenabilității: Într-o lume obsedată de consum, Natracare aduce o privire în interiorul naturii. Ambalajele lor ingenioase și conceptele de produse reutilizabile ne reamintesc că putem să facem alegeri sustenabile și să trăim în armonie cu pământul nostru minunat.
  3. Invitația către sănătate și respect: Fiecare alegere pentru produsele Natracare este o declarație de dragoste față de tine și mediul înconjurător. Este o promisiune de a căuta înțelepciunea naturii și a ne îngriji de noi înșine într-un mod armonios.

Fiecare pas contează

Cu fiecare produs Natracare alegem să ne îmbrățișăm propria noastră natură și să sărbătorim frumusețea lumii înconjurătoare. Aceasta este o chemare către o viață în care ne îngrijim de natură și ne îngrijim de noi înșine într-un mod mai profund. Împreună, putem transforma fiecare clipă într-o ocazie de a contribui la o planetă mai frumoasă și mai sustenabilă - o planetă pe care să o transmitem generațiilor viitoare cu mândrie și iubire.

Fiecare produs Natracare pe care îl alegi este ca un pas mic spre un stil de viață mai conștient și mai eco-friendly. Așa că, hai să explorăm împreună în magazinul estiverde și să găsim produsele care ți se potrivesc. Fii alături de noi în această călătorie extraordinară spre o lume mai verde și mai responsabilă!